Disclaimer

Taooftwins.com is in zijn geheel gericht op inwoners van Nederland. Er is veel zorg en aandacht besteed bij het maken van de content die op de site te vinden is. Hoewel dit het geval is, is alle informatie geen vervanging voor adviezen van financieel specialisten. Aansprakelijkheid  voor wat betreft Taooftwins.com is op geen enkele wijze mogelijk, ook niet als blijkt dat de content op Taooftwins.com niet compleet is, of foutieve informatie bevat.

Voor de toevoeging van wat voor content dan ook, evenals voor de verwijdering van iedere vorm van content (inclusief video’s en ander beeldmateriaal)  heeft Taooftwins.com alle rechten. Hiervoor hoeft dus niemand in kennis te worden gesteld. Aangezien Taooftwins.com enkel informatie verschaft, dienen de gegeven adviezen nooit toegepast te worden zonder daarvoor eerst een financieel specialist te raadplegen.

Het doel van Taooftwins.com is om zoveel mogelijk interessante en relevante content op de website te plaatsen. Hierbij verwijzen wij vaak naar andere websites, filmpjes, artikelen of andere content. Taooftwins.com kan voor deze content niet aansprakelijk worden gesteld.